I denna artikel går vi igenom vilka betalsätt ni kan använda er av i Starweb. Du kan läsa mer om varje enskilt betalsätt med hjälp av länken under betalsättet. 

Denna artikel täcker följande betalsätt: 

  1. Klarna Checkout (KCO)
  2. Svea Checkout
  3. Nexi | Nets
  4. Wasa Kredit 
  5. Payson
  6. Swish
  7. Paypal

Klarna Checkout (KCO)

En av de viktigaste delarna i köpupplevelsen är en smidig och användarvänlig checkout i sin e-handel. Tack vare sitt användarvänliga och populära gränssnitt kan Klarnas checkout-lösning (KCO) även möjliggöra en ökad konvertering, utöver att den erbjuder snabba och enkla köp. 

Klarna Checkout innehåller även allt du som e-handlare behöver för att kunna hantera dina kunders betalningar. Utöver det är den även flexibel och anpassar sig utifrån dina kunders behov och Klarnas automatiska uppdateringar. Kort förklarat – Klarna Checkout ökar ditt snittordervärde och antalet återkommande kunder. 

Läs mer om betalsättet här.

Vill du läsa mer om hur du installerar Klarna Checkout (KCO) och vad som är bra att tänka på i samband med detta betalsätt kan du ta del av detta här.

Klarna marketing badge (pink rgb.svg).svg

 

Svea Checkout

Svea har en komplett betallösning med alla de betalsätt som är nödvändiga för att din kund ska få en bra köpupplevelse och för att du ska öka din försäljning. Betallösningar som gör det enkelt att handla och ta betalt.

Här är några av fördelarna du får när du använder Svea Checkout:

• Inkluderade betalsätt – Faktura, Delbetala, Konto, Direktbank, Kort och Swish.

• Stöd för både B2C och B2B för maximal konvertering.

• Olika faktura- och leveransadresser verifieras med Mobilt BankID.

• Utbetalning sker dagen efter leverans.

Läs mer om betalsättet här.

Vill du läsa mer om hur du installerar Svea Checkout och vad som är bra att tänka på i samband med detta betalsätt kan du ta del av detta här.

logo.svg

 

Nexi | Nets

Nets Easy Checkout bygger på att du ska kunna ge dina kunder en enkel betalningsupplevelse, samtidig som din administration hålls smidig. Just checkout-upplevelsen är en av de viktigaste delarna i en e-handel, eftersom det sista man vill är att kunder överger sitt köp på grund av att den är komplicerad. 

Utöver att Nets Easy Checkout erbjuder de mest populära betalsätten så finns även möjligheten att ha flera olika valutor, som exempelvis EUR,GBP och USD. För dig som har butiker i de nordiska grannländerna erbjuds även DKK och NOK. 

Läs mer om betalsättet här

Vill du läsa mer om hur du installerar Nets Easy Checkout och vad som är bra att tänka på i samband med detta betalsätt kan du ta del av detta här.

645ba39c2ffcac09beed9ab7_nexi-nets-sw.png

 

Wasa Kredit 

Erbjud dina företagskunder flexibel finansiering för varor som annars binder mycket kapital. Wasa Kredits betallösning ger dig möjligheten att lägga till leasing, hyra och faktura som en del av din checkout. En given win-win, där du får fler – och nöjdare kunder.

Läs mer om betalsättet här

Vill du läsa mer om hur du installerar Wasa Kredit och vad som är bra att tänka på i samband med detta betalsätt kan du ta del av detta här.

lf-wasa-kredit-logo_left_rgb.png

 

Payson

Med Payson Checkout som betallösning kan både privatpersoner och företagskunder genomföra sina köp med några få klick. Kunden väljer själv det betalsätt som denne föredrar och kan göra anpassningar som att betala i efterhand, att få sin faktura med brev eller e-post, eller att dela upp köpet på flera mindre betalningar. För B2B finns självklart företagsfaktura och Peppol. Med kort och bankbetalning via Trustly (allt ingår) fungerar Payson även internationellt.

Läs mer om betalsättet här.

Vill du läsa mer om hur du installerar Payson och vad som är bra att tänka på i samband med detta betalsätt kan du ta del av detta här.

Payson-logo.jpg

 

Swish 

Swish för handel är det som passar dig som har e-handel där kunden väljer att betala med Swish och får all information och rätt belopp skickat direkt till sin Swish-app, där de godkänner betalningen. Pengarna kommer omedelbart in på ert konto, oavsett bank. 

Observera att Swish endast har en integration till oss och är inte en partner till Starweb. Vid frågor kring betalsättet eller vid problem med ordrar i samband med Swish kontaktar du Swish direkt

‍Swish för företag för fysisk butik eller mässor. Anslut ert företagskonto till Swish Företag för att få ett unikt Swish-nummer. Med Swish kan ni ta betalt även där varken kortläsare eller butikskassa finns tillgängligt - när som helst, vart som helst.

Läs mer om betalsättet här.

Vill du läsa mer om hur du installerar Swish och vad som är bra att tänka på i samband med detta betalsätt kan du ta del av detta här.

swish-logotype.829dad15.svg

 

Paypal

Paypal erbjuder en flexibel betalningsupplevelse. Låt kunderna själv välja hur de vill betala. Acceptera kreditkort, betalkort, Paypal och andra betalningsmetoder. Ta betalt på nätet och i butik eller marknadsplatser. 

Observera att Paypal endast har en integration till oss och är inte en partner till Starweb. Vid frågor kring betalsättet eller vid problem med ordrar i samband med Paypal kontaktar du Paypal direkt. 

Läs mer om betalsättet här.

Vill du läsa mer om hur du installerar Paypal och vad som är bra att tänka på i samband med detta betalsätt kan du ta del av detta här.

pp_cc_mark_74x46.jpg

 

----------------

Behöver du hjälp så kontakta gärna vår support
Mejl: support@starweb.se Telefon: 040 - 602 09 00

 
Var denna artikel till hjälp?
2 av 2 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.