I denna artikel går vi igenom NETS Easy och hur du kommer igång med detta betalsätt. Detta betalsätt är väldigt snabbt att komma igång med och kan vara bra att veta om ni snabbt behöver lägga till ett betalsätt i butiken.

Kom igång med Nets Easy:

1. Logga in på Nets Easy admin här
2. Kopiera dina nycklar genom att gå till Företagsintegration i Checkout-portalen. Beroende på vilken miljö du använder, kopiera den relevanta uppsättningen integrationsnycklar som visas i skärmbilden nedan:

Skärmavbild 2024-03-05 kl. 09.54.49.png

4. Mejla nycklarna till support@starweb.se.
5. Vi återkopplar till dig så fort betalsättet är aktiverat.
6. Dubbelkolla gärna så alla inställningar för synlighet för prislista, land eller vikt är relevanta för betalsättet. Detta gör du under Inställningar -> Betalsätt och sedan redigerar du betalsättet i fråga.

Du kan ställa in följande synlighet för betalsättet:

  • Under Visa för ställer du in om betalsättet ska visas för Privatpersoner, företagskunder eller Specifika Prislistor
  • Under Visa för vilka länder Ställer du in vilka länder som betalsättet ska visas för. 
  • Under Vilka fraktsätt ska visas kan du ställa in specifika fraktsätt ska visas i samband med detta betalsätt. 
  • Ni kan ställa in lägsta samt högsta vikt på produkterna i kassan för att betalsättet ska visas under Vikt på produkterna för att betalsättet ska visas (kg)
  • Uppdatera betalning hos betalleverantör. Är denna aktiv så kommer ordern debiteras hos Nets när orderstatus hos Starweb sätts till "Behandlad". Starweb kommer endast debitera ordern hos Nets när summan är exakt samma i båda systemen. Tänk på att ändringar på ordern kommer inte uppdatera Nets eller tvärtom.  

Bra att veta:

  • Ordrar skickas över till Nets i samband med att en order kommer in. Om ni är osäkra om det gått över så gå in på ordern via Kunder -> Ordrar i Starweb. Under Status finner du sedan rubriken Status. Under Betalningsreferens bör du finna Nets referens för betalning, se bild nedan.

 

----------------

Behöver du hjälp så kontakta gärna vår support
Mejl: support@starweb.se Telefon: 040 - 602 09 00

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.