I denna artikel kommer vi gå igenom hur du lägger till extrapriser om du har Fortnox som styrande system. 

 

Denna artikel täcker följande ämnen: 

  1. Koppla extraprislista till Starweb 
  2. Lägga in extrapris 
  3. Ta bort extrapris 

Koppla extraprislista till Starweb 

För att lägga till extrapris på dina produkter måste du först koppla din extraprislista i Fortnox till extraprisfälten i Starweb.

Ta först fram benämningen på din extraprislista i Fortnox. När du hittat benämningen loggar du in i Starweb admin och går till Inställningar -> Fortnox Affärssystem. Scrolla ner till avsnittet “Fortnox prislistor”. Här har du två fält, ett för originalprislistan - som oftast heter “A” - och en för extraprislistan. Fyll nu i benämningen på din extraprislista i fältet “Benämning på Fortnox extraprislista”. Tryck på spara. 

Nu har du kopplat din extraprislista hos Fortnox mot Starwebs extraprisfält. 

Lägga in extrapris 

När du har kopplat din prislista i Fortnox till Starweb så är det väldigt enkelt att lägga in extrapriser på dina produkter. 

Det enda du behöver göra är att fylla i priser på dina produkter i prislistan i Fortnox. Detta kommer då att föras över från Fortnox till Starweb vid nästa synk (var 15e minut), därefter får produkten ett extrapris i din butik. 

Ta bort extrapris 

För att radera ett extrapris på en produkt tömmer du helt enkelt värdet i din prislista i Fortnox. Vid nästa synk (var 15e minut) kommer värdet i extraprisfältet i Starweb att tömmas och då kommer ordinarie pris att visas i butiken igen. 

----------------

Behöver du hjälp så kontakta gärna vår support
Mejl: support@starweb.se Telefon: 040 - 602 09 00

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.