Prisfiler / Prisagenter

Ingår i :

I alla våra butiker

Vad används dessa prisfiler till?

Används för att koppla till andra system för att visa sina produkter hos den leverantören.

Vilka har vi stöd för?

• Google shopping
  • Facebook Catalog
  • Pricerunner
  • Prisjakt
  • Kelkoo
  • Miinto (Support måste aktivera, ingen kostnad)

Var hittar jag länkarna till dessa feeds?

Under INSTÄLLNINGAR-PRISAGENTER

Vilka inställningar finns!

- Valuta

För varje valuta ni lägger till i butiken så skapas det en separat feed för varje valuta.  Klicka på länken "Fler valutor" för att se era länkar till respektive valuta.

- Produkter

Här kan ni välja om feeden ska gälla specifika produkter eller första kategorin i kategori trädet. Kommer då gälla alla produkter under huvudkategorin ni valde.

- Skicka med variantattributvärden i produkttiteln

Detta alternativ är PÅ som standard. om du stänger av den så kommer produktattribut (d.v.s. t.ex. storlek eller färg) inte att skickas med i titeln till externa prisagenter.

Tröja (Röd) blir då istället "Tröja"

När uppdateras feeden när jag ändrat information på en produkt?

Detta sker direkt när ni sparat produkten.

Syns mina produktändringar direkt hos min prisagent?

Prisagenter hämtar data ett antal gånger per dag, så detta kan ta lite tid beroende på när information hämtas från prisagenten. Kolla med er agent när/hur ofta det sker.